Blog Widget by LinkWithin

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Χωρίς παντελόνια ή φούστες βγήκαν χιλιάδες επιβάτες του μετρό σε όλο τον κόσμο (pics&vid)

 
Mε πολύ μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή γιορτάστηκε την
Κυριακή η «Ημέρα χωρίς παντελόνια στο Mετρό».
Σε 60 πόλεις του κόσμου και την συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων έγινε η συγκεκριμένη κίνηση ,ενώ οι δυσχερείς καιρικές συνθήκες σε Λονδίνο, Βερολίνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη και άλλες μητροπόλεις του πλανήτη δεν πτόησαν τους επιβάτες του μετρό που θέλησαν να βγάλουν τα παντελόνια ή τις φούστες τους και να συμμετέχουν σε αυτό που ξεκίνησε ως μια φάρσα πριν από έντεκα χρόνια στην Νέα Υόρκη.



Σύμφωνα με το αρχικό concept, ο επιβάτης εμφανίζεται στο μετρό χωρίς παντελόνι και προσπαθεί να φέρεται όσο πιο φυσιολογικά μπορεί. Αν κάποιος τον ρωτήσει γιατί κυκλοφορεί μόνο με τα εσώρουχά του, εκείνος απαντάει ότι απλά ξέχασε να φορέσει το παντελόνι του.



Μετά από οχτώ στάσεις, μπαίνει στο βαγόνι ένας πλανόδιος που αρχίζει και «πουλάει» παντελόνια στους επιβάτες.


Η πρωτοτυπία του συγκεκριμένου event είχε ως αποτέλεσμα να «μεταναστεύσει» γρήγορα διαδοχικά στις υπόλοιπες μεγάλες Αμερικάνικες πόλεις, την Αυστραλία, την Ευρώπη και, από φέτος, το Πεκίνο.


Αν και παραλίγο η No Pants in the Subway day να βρει άδοξο τέλος το 2006, όταν ένας αστυνομικός της Νέας Υόρκης συνέλαβε οχτώ από τους συμμετέχοντες και τους οδήγησε στο δικαστήριο. Εκεί που αποδείχτηκε ότι δεν υπάρχει κανένας νόμος που να απαγορεύει να κυκλοφορείς στο μετρό φορώντας τα εσώρουχά σου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου