Blog Widget by LinkWithin

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Σύλληψη γνωστών Χρυσαυγιτών με όπλα

 
Σε έναν έλεγχο ρουτίνας της αστυνομίας σε διερχόμενο όχημα, το βράδυ της 5ης Φεβρουαρίου στη συμβολή των οδών Ιεράς Οδού και Καραϊσκάκη στo Χαιδαρι, εντοπίστηκαν τρία άτομα, δύο άνδρες και μία γυναίκα, που έφεραν μαζί τους πιστόλι, κουκούλες, κράνη, μαχαίρια και πτυσσόμενα γκλομπ.
 

Στη σύλληψη δύο γνωστών Χρυσαυγιτών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν όπλα, μαχαίρια και γκλοπς, προχώρησε η αστυνομία, έπειτα από έλεγχο σε αυτοκίνητο.
Στην κατοχή του 26χρονου Π.Δ. και του 18χρονου Λ.Χ. βρέθηκαν ένα πιστόλι τύπου zastava με τέσσερα φυσίγγια, πτυσσόμενα γκλομπ, σουγιάδες, κουκούλες και κράνη. Οι νεαροί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Τμήμα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν συμμετάσχει σε ποινικά αδικήματα. Τελικά, προέκυψε ότι πρόκειται για γνωστά μέλη της Χρυσής Αυγής στην περιοχή της Κορίνθου που πρωτοστατούν σε ουκ ολίγες εκδηλώσεις της ακροδεξιάς οργάνωσης.
Στην κατοχή του 18χρονου βρέθηκε ένας σουγιάς 13,5 εκατοστών, ένα πτυσσόμενο γκλομπ και μια κουκούλα τύπου φουλ φέις.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο νεαροί είναι γνωστά μέλη της Χρυσής Αυγής στην Κόρινθο και έχουν πρωταγωνιστήσει σε συγκρούσεις στην Κόρινθο. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η αστυνομία δεν προχώρησε στη γνωστή διαδικασία έκδοσης των φωτογραφιών των συλληφθέντων, ενώ δεν πραγματοποιήθηκαν μέχρι αυτή τη στιγμή έλεγχοι σε οικίες και γραφεία με τα οποία σχετίζονται οι δύο νεαροί.


Καμία επίσημη ανακοίνωση δεν έχει εκδοθεί εδώ και τρεις μέρες από την αστυνομία, ούτε έχουν δημοσιοποιηθεί φωτογραφίες των συλληφθέντων για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου