Blog Widget by LinkWithin

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Του κύριου ΚΑΠΠΑ Research το κτίριο της Πατησίων.Τυχαίο;

Ο Κωνσταντίνος Ρουτζούνης, ιδιοκτήτης της εταιρείας δημοσκοπήσεων ΚΑΠΠΑ Research, είναι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο ιδιώτης στον οποίο ανήκει το κτίριο στη συμβολή των οδών Πατησίων και Ηπείρου στο οποίο μεταφέρθηκαν οι μετανάστες απεργοί πείνας απο την Νομική.Ο γνωστός δημοσκόπος μάλιστα ζήτησε απ το Υπουργείο αυξημένο ενοίκιο και το αίτημα του έγινε δεκτό.Τα λεφτά που ζήτησε μάλιστα είναι΄,όπως λένε όσοι γνωρίζουν,υπέρογκο και παράλογο αν σκεφτεί κανείς οτι απαίτησε οι μετανάστες να μείνουν μόνο για 15 μέρες στο κτίριο και με τις τουαλέτες κλειδωμένες.
Μέρες κρίσής όμως διανύουμε και κάποιοι κοιτάνε να εκμεταλευτούνε τα πάντα προκειμένου να κερδίσουν. Ολως τυχαίως βέβαια αυτοί οι κάποιοι είναι "δικά μας" και χρήσιμα παιδία για τους κυβερνώντες.

Επειδή όμως στην ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο προκύπτουν πολλά ερωτήματα.
Ίσως έτσι εξηγείται η πρεμούρα της κυβέρνησης και των συνδαιτιμώνων της, να φύγουν οι 300 μετανάστες απο  το παλιό κτίριο της Νομικής που δεν χρησιμοποιούσε κανείς, αφού ήταν υπό επισκευή και ούτε παρακώλύει   η παρουσία τους τη λειτούργία της σχολής, που γίνεται σε άλλο κτιριο, και ήθελαν πασή θυσία να τους μεταφέρουν εκεί παρότι χωράει μονο 100 άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου