Blog Widget by LinkWithin

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Η μαλακία έχει και όρια!

 Όσο ψύχραιμος και αντικειμενικός και να θές να είσαι δεν μπορείς να μην εξοργιστείς βλέποντας μια τόσο γελοία ανακοίνωση απο ενα κόμμα του Ελλ. κοινοβουλίου.Φυσικά και θα αναφωνήσεις "έλεος! η μαλακία και ο λαικισμός της μαλακίας έχουν και όρια!".
Το ΛΑΟΣ ψάχνει σουίτες στο κέντρο της Αθήνας για τους μετανάστες της Νομικής!
Υπηρεσίες ταξιδιωτικού γραφείου προσφέρουν τα στελέχη του ΛΑΟΣ, στο πλαίσιο της αντιπαράθεσής τους με τον ΣΥΡΙΖΑ. Στην ανακοίνωσή του, το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη επισημαίνει ότι: “στελέχη του κόμματος επικοινώνησαν με όλα τα μεγάλα κεντρικά ξενοδοχεία πολυτελείας των Αθηνών, προκειμένου να διατεθούν 270 σουίτες για τους προσωρινούς “ενοίκους” της Νομικής Σχολής. Δυστυχώς, ελεύθερες είναι μόλις 21. Παρακαλούμε τους υψηλούς προσκεκλημένους του ΣΥΡΙΖΑ να καταδεχτούν απλά δωμάτια με πρωινό και καθημερινή πλήρη εξυπηρέτηση”.
Όπως φαίνεται ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αφού μας έδειξε το ταλέντο του στή μουσική μας θυμίζει διαρκώς και το ταλέντο του στην ειρωνεία του ανθρώπινου πόνου καθώς και το πόσο ανεύθυνος,λαικιστής και φαιδρός είναι τόσο αυτός όσο και το κόμμα του.

1 σχόλιο: