Blog Widget by LinkWithin

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

«Προτίμησε τον ΠΑΟ από τη Γαλλία»


Η παρουσία του Τζιμπρίλ Σισέ στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τρίτης δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από τους συμπατριώτες του.

«Ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν είδε το παιχνίδι των Μπλε το βράδυ της Τρίτης. Προτίμησε να δει τη νίκη της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού», έγραψε το γαλλικό Sport24.com με τίτλο «Ο Σισέ προτιμά τη Euroleague»

Η Γαλλία έδινε την Τρίτη φιλικό αγώνα με την Κροατία στο παριζιάνικο «Stade de France» (0-0), με ώρα έναρξης στις 22.00, ένα τέταρτο μετά το τζάμπολ στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα.

«Ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν είχε το κεφάλι του στραμμένο στο φιλικό της Γαλλίας… Ο διεθνής επιθετικός για την ακρίβεια δεν παρακολούθησε την ισοπαλία των Μπλε με την Κροατία και αυτό διότι βρέθηκε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπάρτσα για τα προημιτελικά της Euroleague (76-74).

Ο Τζιμπρίλ Σισέ (40 συμμετοχές, 9 γκολ) δεν έχει παίξει στην Εθνική από το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο», γράφει το σχετικό άρθρο της γαλλικής ιστοσελίδας.

Ο Γάλλος άσος του Παναθηναϊκού είχε λάβει θέση από νωρίς στις λευκές πολυθρόνες δίπλα από το παρκέ, συνοδεία της συζύγου του Τζουντ. Στα επίσημα βρέθηκαν και λοιποί Γάλλοι, καθώς τον τρίτο προημιτελικό παρακολούθησαν και οι Γκοβού, Μπουμσόνγκ, καθώς και οι Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σεντρίκ Καντέ αλλά αυτοί φαίνεται δεν πιάστηκαν από το γαλλικό «ραντάρ».

ΠΗΓΗ: sentragoal.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου