Blog Widget by LinkWithin

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Είπε ψέματα για την ομαδική απόπειρα βιασμού!

Αφού κατάφερε να αναστατώσει ολόκληρη την Πάτρα και να  ξεσηκώσει τους κατοίκους της  εναντίον των μεταναστών, η νεαρή κοπέλα που μεταφέρθηκε προ ημερών χτυπημένη σε όλο της  το σώμα παραδέχθηκε τελικά ότι δεν είχε πέσει θύμα απόπειρας ομαδικού βιασμού! Τα τραύματα στο σώμα της προήλθαν από τον τσακωμό της με διακινητές ναρκωτικών των οποίων είναι χρήστης!

Η  νεαρή γυναίκα είχε καταγγείλει  στους γιατρούς του νοσοκομείου όπου κατέφυγε για τις πρώτες βοήθειες, ότι δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα Αφγανών οι οποίοι προσπάθησαν να την βιάσουν ομαδικά ενώ ανέβαινε τις σκάλες ενός δρόμου της πόλης. Όμως, απέφυγε να δώσει κατάθεση στην Αστυνομία που, μετά τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα, την αναζήτησε για να διερευνήσει τι είχε συμβεί.

Όπως  αποκαλύφθηκε, το κατά φαντασίαν θύμα είναι γνωστή τοξικομανής και γνώριμη στους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας. Έτσι, όταν εντοπίστηκε και ρωτήθηκε για την «επίθεση» σε βάρος της, αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι την χτύπησαν… «βαποράκια» από τα οποία πήγε να αγοράσει τη δόση της, όταν διαφώνησαν για την τιμή! Παραδέχθηκε, μάλιστα, ότι μίλησε για απόπειρα βιασμού στο νοσοκομείο, για να αποφύγει τις πολλές ερωτήσεις! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου