Blog Widget by LinkWithin

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Μπάτσοι πάνω σε μηχανή χτυπούν τον Λουκάνικο!

Μπάτσοι πάνω σε μηχανή «απειλούν» να χτυπήσουν τον Λουκάνικο!
Ο Λουκάνικος είναι ο διάσημος «Έλληνας» σκύλος διαδηλωτής. Μαζί του έχουν ασχοληθεί τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά Μέσα και εφημερίδες του πλανήτη. Στο youtube υπάρχουν δεκάδες βίντεο με πλάνα ή φωτογραφίες από τη ενεργή συμμετοχή του σε διαδηλώσεις. 

Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει με τον Λουκ, πώς «μυρίζεται» τις κινητοποιήσεις και τους ασφαλίτες και είναι πάντα στην πρώτη γραμμή.
Ο Λουκάνικος έχει μετακομίσει στο Σύνταγμα από την πρώτη διαδήλωση των Αγανακτισμένων. Και κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, να γαβγίζει δηλαδή στους αστυνομικούς και να «προσέχει» τους διαδηλωτές. Ο Λουκ δεν έχει επιτεθεί ποτέ και δεν έχει δαγκώσει κανέναν. Σε γενικές γραμμές είναι πολύ ήσυχος και δέχεται τα χάδια με ευχαρίστηση.

Στην αντίληψή μας έπεσε μια φωτογραφία καταγγελία: όπως θα δείτε, ο Λουκάνικος γαβγίζει σε δύο αστυνομικούς πάνω σε μηχανή. Ο πίσω έχει σηκώσει το γκλομπ για να τον χτυπήσει! Δεν ξέρουμε εάν τελικά το έκανε, αλλά η φωτογραφία «μιλά» από μόνη της για τα αδιέξοδα του καθεστώτος που «ξεσπά» ακόμα και πάνω στον Λουκάνικο…
Μετά τις γιαγιάδες,τους παππούδες και τις γυναίκες τώρα την πέφτουν και σε σκυλάκια...πρέπει να αισθάνονται φουντομένη τη μαγκιά και τον ανδρισμό τους πλέον!
Το θέμα δεν έμεινε μόνο στα όρια της Ελλάδας. Άλλωστε ο Λούκ είναι πλέον παγκοσμίου φήμης αστέρι...Την επίθεση εναντίον του φιλοξένησαν και Βρετανικές ιστοσελίδες. 

Delta motorcycle police try to kill riot police dog Loukanikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου