Blog Widget by LinkWithin

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΕΚΚΕΝΩΝΩΝΤΑΙ ΚΤΙΡΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ MEGA


Σύμφωνα με αποκλειστικές απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του Patatanews,απο τις 7.00 μ.μ έχουν αρχίσει να εκκενώνωνται κτίρια που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής απο τα κεντρικά του Mega channel στην Λεωφ. Μεσογείων,απο το φόβο για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έχει προγραμματιστεί για τις 8.00 σήμερα έξω απο τις εγκαταστάσεις του σταθμού.Το Μega εχει ζητήσει απο χτές ισχυρή παρούσια της αστυνομίας.Πολύ κοντά στο κτίριο του καναλιού βρίσκεται το Υπουργείο Ανάπτυξης καθώς και τα κεντρικά γραφεία μεγάλης Βρετανικής τράπεζας, Μαλιστά  στις 7.00 εγκατέλειψαν το κτίριο τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της τράπεζας ενώ πρίν λίγο δώθηκε εντολή να εκκενωθεί εντέλως ακόμα και απο τα συνεργεία καθαρισμού!

Η περιοχή έχει κατακληστεί απο άνδρες της ασφάλειας με πολιτικά ένω ισχύρες αστυνομικές δυνάμεις είναι στά γύρω στενά. Ο κόσμος που θα φτάσει για να διαμαρτυρηθεί αναμένεται να είναι πολύς.

Η εξουσία σε πανικό λοιπόν ,φαίνεται να φοβάτε πλέον κάθε κίνηση του κινήματος των "αγανακτισμένων" που όσο πάει φουντώνει κάνοντας σαφές οτι δέν το βάζει κάτω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου