Blog Widget by LinkWithin

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Επόμενος πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας!

Του Πετρου Κατσάκου

Αν πιστέψουμε τελικά τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ  ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας  δεν θα είναι άλλος από τον Αλέξη Τσίπρα!

Αφού το 56% των πολιτών, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση, είναι υπέρ των προπηλακισμών των πολιτικών και πίσω από το κύμα των «επιθέσεων» βρίσκεται μονίμως ο ΣΥΡΙΖΑ η αναγωγή οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τον Αλέξη Τσίπρα και το επιτελείο του λίαν συντόμως από την μπανάλ πλατεία Κουμουνδούρου στα σαλόνια του Μεγάρου Μαξίμου.


Είναι απίστευτη  τελικά η δύναμη του μικρού αυτού και προσφάτως διασπασμένου κόμματος της Αριστεράς καθώς διαθέτει τόσους ισχυρούς πυρήνες σε κάθε γωνιά της επικράτειας, καθώς καταφέρνει να συγκεντρώνει εκατοντάδες στελέχη και οπαδούς που γιουχάρουν, γιαουρτώνουν και ενίοτε ρίχνουν και καμιά ψιλή σε κάθε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που κάνει το λάθος να εμφανιστεί δημοσίως είτε στην Αθήνα, είτε στην επαρχία.


Ακόμα και πίσω από τις μεγάλες εργατικές  κινητοποιήσεις και απεργίες το επιτελείο  της κυβέρνησης δεν βλέπει το ΠΑΜΕ αλλά και πάλι τον ΣΥΡΙΖΑ. Όσο για τους «Αγανακτισμένους» του Συντάγματος μπορεί να άργησε αλλά το ακούσαμε και αυτό από γνωστό «φιλομνημονιακό» δημοσιογράφο των ερτζιανών που πρόσφατα αγανακτούσε κι αυτός από μικροφώνου για τους δυστυχείς τουρίστες που πληρώνουν 400 και 500 ευρώ την βραδιά στα πολυτελή ξενοδοχεία της πλατείας για να βλέπουν από τα μπαλκόνια τους το camping των ΣΥΡΙΖΑίων, όπως το αποκάλεσε. Τελικά είναι πάρα πολλοί αυτοί οι οπαδοί του ΣΤΡΙΖΑ.απλώς δεν το ξέρουν ούτε και οι ίδιοι.


Ο προπηλακισμός των κυβερνητικών βουλευτών είναι πλέον έργο του ΣΥΡΙΖΑ και καταγγέλεται σαν αντιδημοκρατική ενέργεια.  Αντίθετα, το να ρίχνεις χιλιάδες χημικά σε πολίτες δεν είναι τίποτα και γι' αυτό δεν το σχολιάζουμε.


Και όπως έγραψε πρόσφατα στο facebook και ένας φίλος. «όταν τρώει ένα γιαούρτι ένας βουλευτής είναι επίθεση κατά της Δημοκρατίας! Όταν ψεκάζονται 100.000 Έλληνες με χημικά, είναι απλά Τετάρτη».


www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου