Blog Widget by LinkWithin

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Φοιτητές vs Γερμανός

alt

Μεγάλο μέτωπο αντιπαράθεσης φαινεται να ανοίγει τις τελευταίες ώρες με ολους τους φοιτητες, λόγω της συνεργασιας της με το Υπουργειο Παιδειας για την παραλαβη των πάσο με το...
αντίτιμο των 2,50€ απο τα καταστήματα της η εταιρια ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε μια όχι και τόσο καλή περίοδο για τέτοιες επιχειρηματικές κινήσεις. 

Σε ανακοίνωσή τους οι επιτροπές αγώνα των πανεπιστημίων αναφέρουν 
 ".....Για να μην πληρώσει κανένας φοιτητής και καμιά λαϊκή οικογένεια χαράτσια για την μετακίνηση.Μας καλούνε να πληρώσουμε για το άλλοτε δωρεάν πάσο 2,5 ευρώ στην ιδιωτική επιχείρηση "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" που δεν έχει καμία σχέση μετο δημόσιο πανεπιστήμιο.ΚΑΛΟΥΜΕ σε οργάνωση της πάλης τους φοιτητές πλάι στο εργατικό κίνημα για να εμποδιστεί η πολιτική που εφαρμόζει νέα χαράτσια σε φοιτητές και λαϊκές οικογένειες.
ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ το επόμενο διάστημα με νέες αγωνιστικές κινητοποιήσεις για να μην πληρώσουμε ουτε 1 ευρώ απο τις τσέπες μας."

Ετσι απο το Σάββατο ξεκίνησαν παραστάσεις διαμαρτυρίας έξω απο πολλά καταστήματα της εν λόγω εταιρίας με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να λειτουργήσουν. Οι φοιτητές θα κλιμακωσουν σήμερα Δευτέρα τις κινητοποιήσεις με νέους αποκλεισμούς καταστημάτων όπως έχουνε εξαγγείλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου