Blog Widget by LinkWithin

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Γιορτή βιβλίου με γεύση σοκολάτα στην Τεχνόπολη

Γιορτή βιβλίου με γεύση σοκολάτα στην Τεχνόπολη

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών – Βιβλιοπωλών, ένα σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, συνδιοργανώνει με τον Δήμο Αθηναίων, για πρώτη φορά, μία «Γλυκιά» Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Βιβλίου, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Αίθουσα Δ12 «Νίκος Γκάτσος», από 16 έως και τις 18 Δεκεμβρίου 2011.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών – Βιβλιοπωλών, ιδρύθηκε το 1961 και εκπροσωπεί συλλόγους εκδοτών και βιβλιοπωλών από όλη την Ελλάδα.
Κατά τη διάρκεια της γιορτής, τα βιβλία, ειδικά αυτό το τριήμερο θα προσφέρονται σε ειδικά προνομιακές τιμές, ως αντίδοτο στην κρίση, που μαστίζει την κοινωνία.
Ακόμη, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπως το «Εργαστήριο Σοκολάτας», με σοκολατένια δημιουργήματα για μικρούς και μεγάλους, μαγειρέματα από γνωστούς σεφ, αλλά και παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, αλλά και άλλα χριστουγεννιάτικα δρώμενα, που θα καλλιεργήσουν το πνεύμα της περιόδου των Χριστουγέννων.
Τέλος, με τη συμμετοχή του κοινού, το οποίο είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο σε θέματα βιβλιοφιλίας, θα συνεχιστεί η προσπάθεια ενίσχυσης των βιβλιοθηκών σε παραμεθόριες και άγονες περιοχές της χώρας μας, εν πολλοίς ξεχασμένες από το κράτος, με τη μεγάλη κοινωνική καμπάνια «ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΣ; ΧΑΡΙΣΕ ΜΕ!».Τα βιβλία που θα συγκεντρωθούν στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή βιβλίου θα δοθούν στη βιβλιοθήκη της Κάσου.
Έτσι, λοιπόν, το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία ν’ αποκτήσει βιβλία σε προνομιακές τιμές, ενώ μικροί και μεγάλοι να ζήσουν «τη γλυκιά» μαγεία των Χριστουγέννων, παρέα  με  τη γνώση και τη μαγεία των σοκολατένιων δημιουργημάτων.

Είσοδος ελεύθερη.
Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 17.00 – 22.00 μ.μ.
Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 10.00 π.μ. – 22.00 μ.μ.

Με την παράκληση της αναφοράς
Για πληροφορίες: κυρία Άννυ Ραγιά, τηλ. 2103611692, κύριος Νίκος Χατζηγεωργίου, τηλ. 6932630024

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου