Blog Widget by LinkWithin

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Δύο αστυνομικοί, ένας για κοκαΐνη, άλλος για συμμορία

http://www.ourlife.gr/files/astinomikoi_plati_211773940.jpg 

Δύο αρχιφύλακες της ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθησαν χθες, κατηγορούμενοι, ο πρώτος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με πλούσια δράση στη Στερεά Ελλάδα ενώ ο δεύτερος φέρεται ότι έκλεψε 74 γραμμάρια κοκαΐνη από το χώρο φύλαξης πειστηρίων στην Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλληνίας. 

Αναλυτικά:
Το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. έθεσε σε διαθεσιμότητα 47χρονο αρχιφύλακα που υπηρετεί στο Α.Τ. Χαλκίδας, καθώς κατηγορείται ότι συμμετείχε με περιφερειακό ρόλο σε εγκληματική οργάνωση.
Σύμφωνα με τις ώς τώρα πληροφορίες, έχουν γίνει ήδη 11 συλλήψεις, ενώ εξετάζονται ακόμη τέσσερα άτομα. Οι συλληφθέντες φέρεται ότι έχουν εμπλακεί σε ληστείες, κλοπές, υποθέσεις με ναρκωτικά και όπλα, καθώς και αρχαιοκαπηλία. Μια χάρτινη σακούλα με περίπου 74 γραμμ. κοκαΐνης, η οποία έκανε «φτερά» από τον ειδικό χώρο φύλαξης πειστηρίων, «έδωσε» τον αρχιφύλακα στους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ.
Ο συλληφθείς που υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλληνίας, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας. Σε βάρος του σχηματίστηκε Ενορκη Διοικητική Εξέταση. 

enet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου