Blog Widget by LinkWithin

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ο επικίνδυνος κύριος Αντώνης


Όταν ο Αντώνης  ζητούσε να κατεβούμε στους δρόμους για τη Μακεδονία ήμουν 8 χρονών. Οι γονείς μου παρότι ΠΑΣΟΚια μου έλεγαν ότι είχε το κούτελο καθαρό όταν έφυγε από τη Νέα Δημοκρατία. Έτσι τον συμπαθούσα, και μάλιστα είχα στενοχωρηθεί όταν το 1999 κλαίγανε με τον Νικήτα Κακλαμάνη που δεν μπήκαν στην Ευρωβουλή. 
Εδώ και μερικά χρόνια όμως ο πρώην φέρελπις πολιτικός δείχνει ότι είναι ένα από τα χειρότερα πολιτικά πρόσωπα της εποχής μας. Το βασικό  ζήτημα είναι οι πολιτικές τούμπες του:

Χλεύασε τους “Κακλαμάνηδες” που γύρισαν στη Νέα Δημοκρατία μετά τον...Πολιτικό του χειμώνα. Ο ίδιος έλεγε ότι δεν γυρίζει ούτε ως αρχηγός. Στη συνέχεια όμως παρακάλεσε για να επιστρέψει. Στους πρώην της ΠΟΛ.ΑΝ. όμως το κράτησε μανιάτικο. 3 τούμπες μαζεμένες.

Όντας υπουργός, διόρισε όλη την Καλαμάτα στο μουσείο της Ακρόπολης! Κατά τα άλλα είναι ενάντια στη διαφθορά... Παράλληλα μας έλεγε ότι ο Καραμανλής είναι τόσο αγαπητός που θα είναι ο μόνος πολιτικός που θα βγει 3η φορά πρωθυπουργός! Φυσικά ούτε συζήτηση για να τον ρωτήσει έστω για το έλλειμμα -  λογική του να τα κρύψουμε όλα κάτω από το χαλί... Προσθέστε λοιπόν άλλες 3 τούμπες.

Μερικά χιλιοειπωμένα: Όχι στο μνημόνιο, διώχνουμε τη Ντόρα που το ψήφισε, λέμε ότι θα ρίξουμε το έλλειμα σε ένα χρόνο, μετά λέμε ναι στο 2ο, διώχνουμε όσους δεν το ψήφισαν, μετά τους παίρνουμε πίσω, ζητάμε εκλογές για αυτοδυναμία, μετά λέμε ότι θέλουμε συγκυβέρνηση, και θέλουμε πίσω τη Ντόρα... Ζαλιστήκατε ε; Γι' αυτό δε μετράω άλλο τούμπες...

Πέρα από τις αλλαγές θέσεων ο εγγονός της Penelope D έχει ένα άλλο μειονέκτημα - είναι πολιτικός παλιάς κοπής σε μια κοινωνία που αλλάζει.
Από την ώρα που βγήκε πρόεδρος, αποφασίζει και διατάζει μαζί με μερικούς συμβούλους. Οι βουλευτές είναι χειροκροτητές, τους οποίους μόνο ξέρει να φοβερίζει, χωρίς να ζητάει τη γνώμη τους. Για να δείτε διαφορά κοτάξτε πώς ζητάει ο Καμμένος δημοψηφίσματα. Νομίζεις καμιά φορά ότι ο Αντώνης δεν ξέρει καν τι είναι το διαδίκτυο!
Ας πάρουμε τις δηλώσεις του μετά τις εκλογές σε συγκριση με του Τσίπρα. Ενώ ο Αλέξης δεν τολμάει ούτε να ψελλίσει χωρίς να ρωτήσει το ΣΥΡΙΖΑ, ο Αντωνάκης, έδωσε πίσω την εντολή χωρίς να ρωτήσει σχεδόν κανέναν. Μετά άρχισε να αντιγράφει το Τσιπρέϊκο καλώντας σε συμπαράταξη της δεξιάς και κάνοντας σύγκληση κονοβουλευτικής ομάδας, όπου τους απήγγειλε την κινδυνολογία του. Έτσι μπράβο Αντώνη! Κάνε τα πάντα για την πρωθυπουργία γιατί έτσι γουστάρουν τα συμφέροντα που σε προωθούν! Δώσε κι άλλες αγκαλιές στον Κωστάκη, μην τυχόν και τον καλέσει κανένα δικαστήριο! 

Νομίζει ότι είναι ο Τρικούπης: Ένας “καλός τιμονιέρης” και δικτατορίσκος μικρής διάρκειας αφού ψηφίστηκε από το κόμμα...Αυτοί οι ηγέτες έχουν τελειώσει από τότε που ο κόσμος έβγαινε στον δρόμο για το φέρετρο του Αντρέα. Τότε είχαμε Ατλάντα Αντώνη! Έχουν περάσει, Σίδνεϊ, Αθήνα, Πεκίνο, και φτάσαμε Λονδίνο Αντώνηηηηη!!! Κι εσύ φέρεσαι ακόμα σα να'σαι γκόμενος της μιμής ή Εθνάρχης!!!!
Αντί να αντιληφθεί ότι τα ποσοστά του ήταν μια ευκαιρία να αλλάξει πολιτική για το μνημόνιο, επιμένει να χτυπάει γροθιά στο μαχαίρι στο όνομα των δήθεν αρχών του, που τις αλλάζει κάθε 3 τέρμινα. 

Σε αυτόν τον παλαιολιθικό πολιτικό της κωλοτούμπας και της κινδυνολογίας θέλετε να εμπιστευτείτε τη χώρα; Σε έναν αλαζόνα που κατηγορεί την αριστερά για ανευθυνότητα ενώ ο ίδιος για προσωπικά γινάτια δεν πήγε προεκλογικά με Ντόρα και Μάνο και  δεν έχουμε κυβέρνηση;

Πρέπει να πάρει πόδι το γρηγορότερο γιατί αντί για Αγίες Σοφίες που βλέπουμε στα σποτ θα μας ρίξει σε διχασμό, μόνο και μόνο για να γίνει κυβερνήτης. Μαυρίστε τον!

 greekragnaroker

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aνώνυμα σχόλια που περιέχουν υποτίθέμενες "πληροψορίες" για μυστικά γκαλοπ διαγράφονται καθως ουτε η αξιοπιστια τους μπορει να ελεγθεί ούτε η αξιοπιστία του ανώνυμου συγγραφέα τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή