Blog Widget by LinkWithin

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Βόμβα έσκασε στα χέρια Χρυσαυγίτη!!! Βρέθηκαν 60 έτοιμες βόμβες!


Μέλος της Χρυσής Αυγής, στην Σπάρτη, έχασε την ζωή του όταν έσκασε στα χέρια του βόμβα την ώρα που την τοποθετούσε! Το περιστατικό έγινε πριν από 10 ημέρες στην Σπάρτη και ο 33χρονος άνδρας είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα και έχασε τη ζωή του πριν από 3 μέρες σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα και πληροφορίες, το 33χρονος που λέγεται ότι είναι γνωστό μέλος της Χρυσής Αυγής, στις 31 Αυγούστου τοποθετούσε αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό στην οδό Ωραίας Ελένης στο κέντρο της Σπάρτης. Ο μηχανισμός εξερράγη και ο 33χρονος υπέστη εκτεταμένα εγκαύματα και μεταφέρθηκε στην Αθήνα.Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 33χρονος ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής, ενώ το bloko.gr αναφέρει ότι και ο συνεργός του είναι στον ίδιο πολιτικό χώρο. Μάλιστα στο σπίτι του οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σπάρτης σε συνεργασία με κλιμάκιο συναδέλφων τους από την Αθήνα, βρήκαν έτοιμες προς χρήση 60 εμπρηστικές βόμβες!!!

Η Αστυνομία δεν γνωρίζει ποιος είναι ο στόχος, καθώς το αυτοκίνητο κοντά στο οποίο ανατινάχτηκε ο μηχανισμός δε προσδιορίζεται ως τέτοιο. Πάντως διαμορφώνεται κατάλογος πιθανών στόχων στην περιοχή, ενώ επισημαίνεται ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο αστυνομικό τμήμα. Υπογραμμίζεται ότι η Αστυνομία προβληματίζεται έντονα και από τις 60 εμπρηστικές βόμβες που βρέθηκαν, οι οποίες και αυτές είναι άνευ στόχου.

Η εκτίμηση της ΕΛΑΣ είναι ότι από λάθος έσκασε η βόμβα όταν έπεσε το κινητό τηλέφωνο από το χέρι του βομβιστή πάνω στη βόμβα και την ενεργοποίησε.

Το αξιοπερίεργο είναι βέβαια σύμφωνα με το bloko.gr, ότι ενώ τις πρώτες ημέρες εξαφανίστηκε από προσώπου γης ο φερόμενος ως συνεργός του 33χρονου και προφανώς το άτομο με το οποίο είχε συνομιλίες στο κινητό τηλέφωνο και προέκυψαν από την άρτση των επικοινωνιών, όταν εμφανίστηκε και οδηγήθηκε στις τοπικές δικαστικές αρχές με τη δικογραφία για την κατοχή των 60 εμπρηστικών βομβών, αφέθηκε ... ελεύθερος με περιοριστικούς όρους!!!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές και οι δύο που εμπλέκονται στην υπόθεση φέρονται ν' ανήκουν στην Χρυσή Αυγή και περιγράφονται ως εσωστρεφείς δίχως πολλές κοινωνικές επαφές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου