Blog Widget by LinkWithin

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Σύζυγος Μιχαλολιάκου στο twitter: «Έπρεπε να τον βιάσουν...»

Το tweet της συζύγου του ΓΓ της Χρυσής Αυγής και βουλευτή της Β’ Αθήνας, Ελένης Ζαρούλια, έχει γίνει από τις 25/8. Αλλά βγήκε ξανά στον... αφρό του twitter εξαιτίας του Γέροντα Παστίτσιου.

Δεν αφορά στη σύλληψη του 27χρονου από την Εύβοια που συνελήφθη γιατί δημιούργησε την σελίδα στο Facebook για τον Γέροντα Παστίτσιο, η οποία κατά πολλούς ήρθε μετά από ερώτηση της Χρυσής Αυγής στη Βουλή.

Αφορά ένα περιστατικό που έγινε πριν από σχεδόν ένα μήνα, όταν Έλληνας δέχτηκε επίθεση από Πακιστανούς στο κέντρο της Αθήνας.


«Κρίμα, έπρεπε τουλάχιστον να τον βιάσουν! ΑΠΛΥΤΟΣ ΤΡΩΕΙ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ», ήταν το tweet της Ελένης Ζαρούλια, που μαζί με αυτό έδινε και το link για video από το δελτίο ειδήσεων του ANT1, όπου αναφερόταν το περιστατικό.


Με αφορμή τη σύλληψη του 27χρονου, το twitter πήρε... φωτιά, αφού οι περισσότεροι θεώρησαν υπεύθυνη για ό,τι έγινε τη Χρυσή Αυγή. Κάπως έτσι βγήκε και πάλι στην επιφάνεια το tweet της  Ζαρούλια
.


Αναμενόμενο μια γυναίκα να μίλαει με τοση ευκολία για βιασμό και τον επιθυμεί για άλλους, όταν αυτη η γυναίκα είναι βουλευτής Ναζιστικού κόμματος και φοράει το σταυρό των SS δαχτυλίδι !

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου