Blog Widget by LinkWithin

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. στο κύκλωμα τοκογλυφίας στην Κέρκυρα

 

Εμπόριο ναρκωτικών, μαστροπείες, μπραβιλικια και τωρα και τοκογλυφία...Ποιός θα μας προστατέψει απο τούς "προστάτες του πολίτη" ;

Η εμπλοκή ανώτατου, εν ενεργεία, αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. στην υπόθεση τοκογλυφίας στην Κέρκυρα φαίνεται να προκύπτει μετά την κατάθεση πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος»,η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ έχει αναλάβει την ερευνά, η οποία διεξάγεται με απόλυτη μυστικότητα τα τελευταία 24ωρα
Συγκεκριμένα ο πρώην βουλευτής ανέφερε πως ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ τον παρότρυνε να«τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του με τους τοκογλύφους» και «να μην μπλέξει μαζί τους». Μάλιστα όπως φαίνεται η συγκεκριμένη κατάθεση ήρθε να δέσει με τα όσα είχαν δηλώσει στις αρχές άλλα τέσσερα θύματα του κυκλώματος των τοκογλύφων οι οποίοι μάλιστα αναφέρθηκαν στον ρόλο του ανώτατου αξιωματικού.
Μάλιστα τα θύματα των τοκογλύφων υποστηρίζουν πως όταν ανέφεραν στον ανώτατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ ότι έπεσαν θύματα εκβιασμού εκείνος αντί να κινήσει τις διαδικασίες έρευνας και δίωξης των τοκογλύφων, τους συμβούλευε να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους.
Εως τώρα πάντως δεν έχει γίνει δίωξη κατά του αναφερόμενου ανώτατου αξιωματικού, αφού δεν εντοπίστηκαν επικοινωνίες του εν λόγω αξιωματικού με τους τοκογλύφους.

tvxs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου